Director

Headhunter House Oy etsii joukkueeseensa

Arkityönäsi haravoit mahdollisuuksia ja löydät verkostostasi aina jonkun, joka tarvitsee apuasi. Hankit uusia avauksia, rakennat toteutettavan luovan mallin yhdessä asiakkaan kanssa sekä vastaat sen tuotannosta ja toteutuksesta. Onnistut ja saat asiakkaasikin onnistumaan tavoitteiden saavuttamisessa. Teet pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaasi tarinassa. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat tuloksen tekemisen intohimo, niin asiakkaille kuin omalle joukkueelleen. Sinulla on kokemusta tulosvastuullisista tehtävistä ja nautit aidosti myyntityöstä. Olet luova etkä kaavoihin kangistunut kehäkettu. Olet verbaalisesti lahjakas ja suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen ovat ominaisuuksiasi. Erittäin laaja verkostosi tukee tehtävässä onnistumista. Olet avarakatseinen, ajassa elävä ja uusia mahdollisuuksia koko ajan etsivä. Jos olet kiinnostunut yrityksistä ja liiketoiminnoista, olet energinen, tavoitteellinen, aktiivinen, yhteistyöhaluinen ja vakuutat esiintymiselläsi, osa matkastasi taittuu näillä avuilla. Sinussa on kasvaa punavuorelaista luovuutta, jota osaat jalostaa myytäviksi ideoiksi. Ansiotasosi määrittelet omalla panoksellasi, olet siis valmis ottamaan myös riskin.

 Kirjoita tarinasi ja liitä matkaan faktat, jotka meidän kuuluu tietää sinusta. Suorita lähetys osoitteeseen call@headhunterhouse.fi.

 

Sales Director


Headhunter House hakee yhteistyökumppanilleen

Työhistorian titteliviidakosta työhistoriasi voi olla myyntijohtaja, myyntipäällikkö, asiakkuuspäällikkö tai yhteyspäällikkö. Ensisijaisesti olet myynnin tekijä. Taustaasi olet onnistuneesti reitiittänyt myyntiorganisaatioissa eikä se, että olet ollut rahan ja yritystalouden kanssa tekemisissä ole pahasta. Palvelut ja niiden konseptointi on sinulle luontevan oivaltavaa. Kansainvälisen yrityksen toimintatavan ymmärtäminen on eduksi.

Työminältäsi olet nopea kopin ottaja, kykenet lukemaan erilaisten asakkaiden tarpeet ja tuottamaan mallin palvelusta, joka tukee asiakkaan tarvetta ja oma pussisikin kestää hinnoittelurakenteesi. Joskus myytävä tuote on monesta elementistä koostuva kokonaisuus, joskus riittää yksi palanen vastaamaan asiakkaan tarpeeseen. Ymmärrät miksi budjetti on ja miksi se pitää saavuttaa. Osaat analysoida sen myös tekemiseksi. Vastuun kannat ryhdikkäästi. Uit yritysviidakossa luontevasti olipa tarve millä vaan toimialalla ja vastassa kuka tahansa.

Persoonasi on toimeentarttuva, ripeä ja oivaltava (old school –termi "oma-aloitteinen"). Olet varsinainen myynnin virtuaasi, uskalias ja periksiantamaton, uuttera ja ratatyötä rakastava yli-ihminen. Arvostat sovittuja speksejä ja aikatauluja. Poltat kumia arkisessa aherruksessa etkä ole kahviringin vinguttelija vaan puhut suoraan ja asiasta. Johdat, liidaat esimerkillä ja nautit matkasta. Luovuus näkyy tekemissäsi ja nautit uuden pohdinnasta. Et ole kaavoihin kangistunut arvostelija.

Saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi. Sinulta odotetaan, mutta tueksesi saat ammattimaiset kollegat, kumppanit ja tukevan paketin toteuttaa ammatillista arkea. Olet joukkueen jäsen sekä vetäjä. Tässä järjestyksessä. Kynäilet sujuvasti ja tiedät, ettei pelkästään kotimaisella kielellisellä osaamisella pärjää tässä tehtävässä. Lontoo on edellytys. Olet tosissasi, mutta sinulla on myös pilke silmäkulmassasi. Ja juuri siksi kaikki haluavat tehdä sinun kanssasi yhteistyötä. 

Kirjoita itsestäsi ja liitä matkaan faktat, jotka meidän kuuluu tietää sinusta. Kerro myös palkkioajatuksesi. Suorita lähetys osoitteeseen call@headhunterhouse.fi

 

<< takaisin